Mobiliteit

Er zijn vele verzekeringsmogelijkheden voor uw persoonlijke vervoer, APN kan u helpen bij het samenstellen van de verzekering die het beste bij u past. De hoogte van de premie is afhankelijk van de gekozen dekking en de verschillen in voorwaarden van de diverse verzekeraars.
Auto

Indien u in het bezit bent van een Auto dient u in ieder geval een WA-verzekering te sluiten, hiermee is de Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade toegebracht aan anderen gedekt (Wettelijk verplicht). Daarnaast kunt u een (beperkt) cascoverzekering nemen om schade aan uw eigen Auto te vergoeden. Naast deze verzekeringen kunt u een ongevallen – inzittendenverzekering en een schadeverzekering inzittenden afsluiten, deze verzekeringen keren uit ongeacht of er iemand aansprakelijk is.

De premie wordt grotendeels bepaald door de regio, hoogte eigen risico, type Auto, gewicht Auto, bouwjaar Auto, (catalogus)waarde van de Auto, schadevrije jaren, leeftijd bestuurder, aantal jaren rijbewijs, het aantal kilometers dat u rijdt en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Motor

Indien u in het bezit bent van een Motor dient u in ieder geval een WA-verzekering te sluiten, hiermee is de Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade toegebracht aan anderen gedekt (Wettelijk verplicht). Daarnaast kunt u een (beperkt) cascoverzekering nemen om schade aan uw eigen Motor te vergoeden. Naast deze verzekeringen kunt u een ongevallen – opzittendenverzekering en een schadeverzekering opzittenden afsluiten, deze verzekeringen keren uit ongeacht of er iemand aansprakelijk is.

De premie wordt grotendeels bepaald door de regio, hoogte eigen risico, type Motor, Cylinderinhoud Motor, bouwjaar Motor, (catalogus)waarde van de Motor, schadevrije jaren, leeftijd bestuurder, aantal jaren rijbewijs, het aantal kilometers dat u rijdt en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Bromfiets

Ook bij een Bromfiets dient u in ieder geval een WA-verzekering te sluiten, hiermee is de Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade toegebracht aan anderen gedekt (Wettelijk verplicht). Daarnaast kunt u een cascoverzekering nemen om schade aan uw eigen Bromfiets te vergoeden.

Naast deze verzekeringen kunt u een Diefstalverzekering afsluiten. De premie wordt grotendeels bepaald door de regio, hoogte eigen risico, type Bromfiets, (catalogus)waarde van de Bromfiets , leeftijd bestuurder en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Fiets

Bij een Fietsverzekering gaat het in hoofdzaak om het verzekeren van de fiets zelf, uw wettelijke aansprakelijkheid wordt gedekt op uw Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren.

De premie is afhankelijk van de woonplaats, waarde en soort fiets, type fietsslot, soort dekking en looptijd van de verzekering.

Pleziervaartuigen

De Pleziervaartuigenverzekering bestaat uit een dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid, een cascodekking voor het vaartuig en de inboedel en eventueel een dekking voor persoonlijke ongevallen.

De premie wordt grotendeels bepaald door het vaargebied, hoogte eigen risico, type Vaartuig, (catalogus)waarde van het Vaartuig, bezit erkend vaarbewijs, aantal schadevrije jaren, type motor, en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Caravan

De Caravanverzekering bestaat uit een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en dekking voor de caravan, kosten vervangend verblijf, vervoer beschadigde caravan, en eventueel de inventaris.

De premie wordt grotendeels bepaald door het vaargebied, hoogte eigen risico, type Caravan, (catalogus)waarde van de Caravan, aantal schadevrije jaren en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Kampeerauto

De kampeerautoverzekering bestaat uit een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en eventueel een (beperkt)casco dekking (inclusief inventaris). Naast deze verzekeringen kunt u een ongevallen – inzittendenverzekering en een schadeverzekering inzittenden afsluiten, deze verzekeringen keren uit ongeacht of er iemand aansprakelijk is.

De premie wordt grotendeels bepaald door de regio, hoogte eigen risico, type Kampeerauto, gewicht Kampeerauto, bouwjaar Kampeerauto, (catalogus) waarde van de Kampeerauto, schadevrije jaren, leeftijd bestuurder, aantal jaren rijbewijs, het aantal kilometers dat u rijdt en de verschillen in voorwaarden van verzekeraars onderling.

Oldtimer

De oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 20 jaar of ouder zijn met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en eventueel volledig casco.

De premie voor een volledig cascodekking is afhankelijk van de getaxeerde waarde.